Wanneer kwaliteit en prijs belangrijk zijn

Van Engelandt: Een wereld aan kwaliteitsvlees

De beste vleeswaren, versneden, verpakt en gekoeld bewaard, volgens de BRC (British Retail Consortium) normen. Wij werken alleen met de door EG goedgekeurde slachthuizen en met de beste partners die de wereld ons biedt.

U bent een restauranthouder of slager die leeft voor zijn vak en er trots op is alleen te werken met de beste producten: daarom zal Van Engelandt uit Anderlecht (Brussel), vleeshandel, U zeker kunnen bekoren want bij ons vindt U niets dan kwaliteitsvlees. U kunt bij ons terecht  voor:l lamsvlees, varkensvlees, kalfsvlees, een uitgebreid assortiment Belgisch en ingevoerd rundvlees, rundvlees voor de rijpingskast, gerijpt vlees uit de rijpingskast, gevogelte en wild.  Ontdek zeker ook onze ham- en franse charcuteriespecialiteiten, verschillende fonds en een uitgebreid assortiment diepgevroren kwaliteitsvlees waaronder Nieuw-Zeeland lamsvlees, exotisch vlees enz.

Van Engelandt zet alles op alles om van Uw zaak een succes te maken. Wij bieden service naast een vlotte levering. Contacteer ons voor meer info of bestel hier uw vlees!

Download en bekijk hier ons IFS-certificaat 

Download en bekijk hier ons Vincotte Certificate.pdf

 

 

Bekijk onze video